28 maj 2023

MODERATERNA INTE BARA HETER SPLITTRINGSPARTIET

Vi är Splittringspartiet och splittrar en ny borgerlig regering, med hjälp av Mellansplittringspartiet KDS och Lillsplittringspartiet Liberalerna.

Jag, Ulf Storsplittrare – som kanske kallas så för att jag egentligen är ganska kortväxt och har mindervärdeskomplex, tycker att jag ska bli statsminister – trots att jag inte fick flest röster. 

SD som fick mest i det borgerliga blocket, ska inte ens få några ministerposter. Det tycker jag är respektfullt mot väljarna.

Det exponentiellt växande politikerföraktet får bara inte minska, splittring bland folket är A och O, brukar Maggan hävda att någon Jacob säger. Vet inte riktigt vilken Jacob hon tänker på, men det låter så vettigt när Maggan säger det.

Socialdemokraterna har dessutom kallat SD för nazister så många gånger, liksom Miljöpartiet.

Det tycker också Ebba Mellansplittrare och Johan Lillsplittrare. Tänk om någon igen också skulle börja tro att vi är nazister? 

Det skulle nog inte vara bra, då skulle Fredrik med det tysk-klingande efternamnet kunna bli jättearg och kräva ännu fler självporträtt på högkvarteret – kanske rent av en byst – och jag är ju så liten att ingen då kommer att kunna se min oerhört magnifika storhet. Hemska tanke.  

För det där att SD är nazister, måste ju vara sant, när till och med Stefan Löfvén sade det. Han borde ju veta. Hans föräldrar var ju aktiva inom naziströrelsen och hans morfar var både aktiv nazist och Hitlervän. Då borde han ha hyfsad koll, minst sagt.

Visserligen fanns inte ens Jimmy Åkesson under andra världskriget, men ändå.

Socialdemokraterna kan ju det där med nazism och är dessutom bästisar med den svenska vapenoligarkfamiljen – som finansierade Adolf Hitlers maktövertagande – och ägde tyska IG-Farben. IG Farben ägde allt från koncentrationslägren, till fabriker som producerade sprängmedel, drivmedel och avlivningsgas till gaskamrarna, med mera, kort sagt allt som Adolf Hitlers krigsmaskineri behövde – så nog måste Socialdemokraterna veta vad de pratar om.

Och tänk att det finns så många nazister i Sverige som röstade på SD. 

Hela 20.6% av väljarna vill döda alla judar, bygga koncentrationsläger och vem vet vad mer. Och så är de så otroligt listiga, som ända nog har mest invandrare både som väljare och medlemmar. Men de är nog säkert bara araber – de gillar ju inte judar. Väldigt listigt också av dem att oftare rösta gemensamt med Socialdemokraterna än något annat parti. Om inte det är nazistiskt, då vet inte jag vad som är nazistiskt.

Naturligtvis ska heller inte Johan Lillsplittrare få sitta i regeringen. 

Han är nog visserligen inte nazist, men bara tanken på att få se honom sitta och smaska korv i regeringen får mig att må illa. Det skulle nog hamna dressing överallt. Oskuldsfulla Ebba Mellansplittrare, skulle säkert svimma, så det går bara inte, hur mycket han än kan svepa, öl alltså.

Och gör jag inte det här – då är ju min karriär rökt inom WEF – World Economic Forum och alla andra spännande organisationer som kontrolleras av de allra mäktigaste på jorden – till skillnad mot det så kallade folket. Jag spottar på SD:s futtiga 20.6% andel av väljarkåren. Jag är ju störst, bäst, vackrast, klokast och så mycket mer, som inte ens ord kan beskriva.

Den egna makten framför allt – som min WEF-kompis Maggan brukar säga, det är ansvarsfullt.

Källor:

https://www.s-sanningen.com/slakttradet
https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/statens-offentliga-utredningar/sou-1999-20-_GNB320/html

#moderaterna, #liberalerna, #KD, #SD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.