10 december 2023

STATSFINANSIERAD MEDIA NU I PANIK FÖR ATT RÄDDA MP

Det räckte tydligen inte med brinnande väderkartor under sommaren för att rädda MP.

Nu i sista minuten, gör de därför allt de kan, för att lyfta fram den påhittade klimatkrisen och tog då till det ultimata domedagsvapnet, en gråtande Greta-kopia, mitt under den sista partiledardebatten på TV4.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.