1 oktober 2023

VERKLIGHETENS DR. GIGGLES DÖMDA TILL FÄNGELSE

Två franska tandläkare, en far och en son, som var verksamma i ett låginkomstområde, blev nyligen dömda till 8, respektive 5 års fängelse.

Duon dömdes efter att ha utfört tusentals onödiga ingrepp, som dessutom utförts under bråkdelen av den tid som ingreppen normalt skulle ta. Fadern lyckades som exempel att utföra 28 gånger fler bryggor än vad den genomsnittlige tandläkaren gjorde.

Ett av offren, en 18-åring, berättade att han gick till tandläkarna för ett emaljproblem, men fick 24 av sina tänder utdragna. Ett annat av offren, fick alla sina tänder utdragna

Huruvida duon kommer att uppta rollen som nya fängelsetandläkare, framgår ej av artikeln.

Filmen är däremot mycket sevärd, särskilt för den som har tandläkarskräck.

Källor:

https://www.rt.com/news/562463-dentists-mass-mutilation-fraud/

https://www.imdb.com/title/tt0104139/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.