28 maj 2023

VARFÖR HAR INTE PUTTE LÅTIT MATTBOMBA HUVUDSTADEN?

Frånsett att frågan är skrämmande, är det många som är rädda för att Ryssland vill erövra Baltikum och hela Europa. 

Men om detta är syftet, varför har Ryssland då ännu inte bombat sönder Kiev? Det borde ju inte vara jättesvårt. USA och NATO har ju som exempel utfört åtskilliga mattbombningar genom historien, både med och utan napalm, liksom klusterbomber och ammunition med uttjänt uran.

Om jag skulle vilja ta över ett land, oavsett vilket, skulle jag definitivt börja med att slå ut regeringen och ta över huvudstaden.

Att låta den styrande makten vara kvar, skulle vara det sista jag ville.

Är ryssarna korkade, eller är det något annat de vill uppnå?

Hur skulle du göra om du ville erövra Ukraina och ta över hela Europa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.