10 december 2023

KOMMER NATO OCH EU VID KRIG ATT SKICKA VAPEN TILL BÄGGE?

Det måste ju vara vapenindustrins allra våtaste dröm.

”Grekland varnar för ett nytt europeiskt krig och uppmanar sina allierade att fördöma Turkiet, efter att landets president Recep Tayyip Erdogan hotat landet med uttalandet ”när det är dags kan vi komma plötsligt en natt.”

I brev till FN, EU och Nato vädjar Greklands utrikesminister Nikos Dendias om att alla tre organisationerna ska fördöma Turkiet på grund av president Erdogans kommentarer.

Turkiet anklagar Grekland för att ockupera demilitariserade öar i Egeiska havet och Erdogan sa under måndagen att Turkiet kommer göra ”vad som är nödvändigt” när det är dags.”

https://www.dagensps.se/bors-finans/makro/grekland-varnar-for-nytt-krig-i-europa-efter-turkiets-hot/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.