29 september 2023

VEM BESKJUTER DET RYSKKONTROLLERADE KRAFTVERKET?

Så konstigt, undrar vem som beskjuter på det ryskkontrollerade kärnkraftverket och riskerar allvarliga radioaktiva utsläpp över hela Europa och inte minst i Ukraina och för den delen även Ryssland – som är granne?

Kan det vara ryssarna som beskjuter sig själva, som en ny strategi, efter att ha kontrollerat kärnkraftverket sedan de gick in i Ukraina och omgående tog över det?

Hursomhelst, den humanitära stormakten Ukraina och Zelensky behöver mera pengar och vapen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.