29 september 2023

VAD KONSTIGT, HADE INTE SVERIGE VÅRD I VÄRLDSKLASS?

Hon twittrade ju det Annika Strandhäll, droskdrottningen.

Och var det inte plandemin som gjorde att vården gick på knäna? Men nu är det ju bara 8 intagna på IVA med Kina-influensan i hela Sverige.

Jag förstår ingenting.

Har Socialdemokraterna ljugit för oss?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.