8 december 2023

SÅ HIMLA KLOKT OCH BRA, VÄRLDENS BÄSTA UFFE!

Så himla självklart. Mera vapen är alltid lösningen på inte bara krig, utan på allt våld. 

Ryssland kommer säkerligen att ge upp då och inte alls skicka in ännu fler soldater och tyngre vapen. Det vore ju helt barockt. Det är ju inte så att de har i det närmaste obegränsat med vapen eller kärnvapen eller har alla naturresurser och handelsvägar de behöver för att kunna fortsätta i oändlighet. 

Sanktionerna fungerar ju dessutom grymt bra.

Att verka för fredssamtal är en superdålig idé.

Nej, att eskalera våldet tills alla är utplånade, har alltid varit den klokaste, bästa och svenska modellen sedan Palme.

Dessutom måste vi alla gynna familjen Wallenbergs vapenföretag så mycket som möjligt, också sedan Palme och ännu längre tillbaka. Hur ska de annars kunna ha råd att köpa nya tubsockor när vintern kommer?

Skulle de inte också kunna tillverka vapen åt alla ungdomar, så att kriminaliteten i förorterna försvinner och våldet upphör?

Skulle inte de också kunna ordna en statskupp i Ryssland, likt när de genom sitt bolag IG Farben finansierade Adolf Hitlers och nazistpartiets maktövertagande med 400 000 mark? Och kanske även tillhandahålla Cyklon B – avlivningsgasen som de producerade under andra världskriget och använde i sina förintelseläger. 

Det måste ju alla svenska politiker kunna skriva under på, eftersom ni inte reagerat alls på den utredning som Riksdagen gjorde, som fastställer allt familjen Wallenberg gjorde under andra världskriget, SOU 1999:20 – och nämner exakt allt detta, https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/statens-offentliga-utredningar/sou-1999-20-_GNB320/html

Som den goda ledare du är, har du inte funderat på att själv föregå med gott exempel och åka ned som frivillig soldat till Ukraina? Azovbataljonen söker alltid efter nya talanger med rätt värderingar.

Uppmuntra till sist framför allt inte tyskarna till att certifiera Nord Stream 2 för att normalisera elpriserna, det skulle vara katastrofalt.

Världen behöver ännu mera kaos, ännu högre inflation, ännu högre elpriser, fler pandemier, mera krig – gärna även inbördeskrig här och var också, så att din, Maggans och övriga av världens ledare som är medlemmar i WEF och lyder under Klaus Schwab, kan få införa sitt älskade globala samhälle, Agenda 2030, fortast möjligt.

Uffe, du är bäst! ❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.