3 oktober 2023

DET BEHÖVS NOG ÄNNU MERA KAOS, WOKE & HBTQIA+

Myndigheterna måste också ge mera stöd till föräldrar, så att alla barn kan ha minst en Ipad och en Iphone och fri tillgång till alla streamingtjänster, så att inget barn behöver gå ut och leka, springa, idrotta och umgås som jag gjorde när jag var liten. Det var fruktansvärt. Det kommer att bli mycket bättre om detta införs.

Givetvis ska alla också vara inloggade dygnet runt på Metaverse med komplett AR-kit – som staten ska betala.

Liksom fri tillgång till lämpliga medicinska preparat.

Det skulle vara ren lycka och världens bästa framtidssamhälle!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.