8 december 2023

DAGENS SPARTIPS FRÅN ENGLAND – KÖP NY VATTENKOKARE

Med allt högre elpriser, är alla kloka tips bra att ta till när elräkningarna riskerar att knäcka hushållen.

Englands avgående premiärminister och tillika medlem i World Economic Forum och förmodligen – minst lika kompetent, älskad och omtyckt som Annika Strandhäll, gav nyligen sitt allra, allra bästa spartips. 

Köp en ny vattenkokare och spara 10 pund per år, det vill säga hela cirka  124 kronor per år. Det är verkligen inte fy skam.

Vad kan man säga mer än att fyllas av beundran inför alla fantastiska politikers höga intellekt genom insikten av att den nya tekokaren snabbt kommer att betala sig med en så stor besparing. Efter bara 10 år, är den helt betald, om man inte köpt en alltför lyxig variant. 

“If you have an old kettle that takes ages to boil, it may cost you £20 to replace it, but if you get a new one, you’ll save £10 a year every year on your electricity bill”

Källor:

https://www.rt.com/news/562004-johnson-tea-kettle-energy-crisis/

https://www.weforum.org/people/boris-johnson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.