8 december 2023

SVERIGES STÖRSTA DOKUSÅPA – RIKSDAGSVALET 2022

Politiker är sig lika – den egna makten, arvodena och förmånerna framför allt.

Naturligtvis lär Ebba Busch vara betydligt mer realistisk efter valet. Det är givet att hon endast gör uttalanden som dessa – för att inte tappa röster, men det speglar ändå tydligt hur små partier gör allt för att minimera inflytandet för de större partiernas större väljarkårer och även de mindre partiernas väljare.

Den egna, personliga makten är alltid viktigast.

Detta exakt på samma sätt som Socialdemokraterna gärna tar hjälp av Vänsterpartiet, men inte vill dela med sig av några ministerposter.

Gällande Kristdemokraterna och även Moderaterna för den delen, är det extra intressant eftersom KD definitivt är betydligt mindre. Sannolikt kommer även Moderaterna att vara mindre.

Oavsett kommer det att bli intressant att se utfallet av Sveriges största dokusåpa, Riksdagsvalet 2022.

I realiteten kommer de alla, på det stora hela, ändå att driva samma agenda, World Economic Forums Agenda 2030.

Källa:

https://www.friatider.se/ebba-busch-vill-varken-ha-sd-eller-l-i-regering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.