31 maj 2023

TÄNK VAD DE VET – DE SOM BESTÄMMER

Är det inte konstigt att EU-Kommissionens talesman, Tim McPhie säger att de höga energipriserna kommer att  bestå och inte sjunka förrän 2024-2025?

Han säger vidare att vi är i en situation där utbudet inte matchar efterfrågan och att det är därför som de nu fokuserar på att kontrollera efterfrågan, minska användandet av fossilt bränsle, öka investeringarna i förnyelsebara energikällor och att allt detta är en del av den så kallade REPowerEU planen.

Tänk vilken osannolik tur de har igen med att minska koldioxidutsläppen.

Självklart har det absolut ingenting att gör med att de som ligger bakom det påhittade koldioxidhotet också säljer det mesta som behövs för den ”gröna revolutionen” – där nästan allt har kort livslängd och tillverkas under mycket miljövidriga förhållanden i bland annat Kina.

Källa:

https://www.telesurenglish.net/news/EU-Foresees-Persistent-High-Energy-Prices-20220901-0016.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.