29 maj 2023

NYTT GENIDRAG FRÅN GLOBALISTERNA

Vad gör de genialiska politikerna när sanktionerna mot Ryssland visat sig få motsatt effekt? 

G7 inför så klart ännu mer sanktioner, genom att försöka införa ett pristak på rysk olja och gas.

Ryssland, som har ytterligare runt 73 länder att handla med, och egentligen hellre vill ha ett G80, säger då att de inte kommer att sälja till någon under marknadspris, vilket för övrigt även Norska Statoil deklarerat gällande deras olja och gas.

Detta innebär så klart ännu större brist och ännu högre energipriser.

Vad konstigt! Eller inte. WEF som mer eller mindre styr över Magdalena Andersson, Ulf Kristersson, Ursula von der Leyen och i princip varenda politisk ledare i hela västvärlden, vill ha brist på energi och höga priser, så att de kan införa sitt nya globala övervakningssamhälle – med en global regering, där var och ens förbrukning av koldioxid ransoneras, så att de allra rikaste i världen kan bli ännu rikare.

Att de flesta länders ekonomier har i det närmaste hyperinflation nu, är därför ingen slump, utan helt enligt deras agenda, som till och med har ett namn, Agenda 2030.

Källa:

https://www.rt.com/business/561984-russia-oil-price-cap-embargo/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.