29 september 2023

NÄR MAKTENS AKTIVISTER GÖR REVOLT, BLIR DE UPPLYFTA

Igår tog sig  en grupp ”klimataktivister” från den ökända och globalistfinansierade terrorgruppen, ”Extinction Rebellion”, in i det brittiska underhuset och ockuperade talmansstolen. De har tidigare bland annat lanserat Greta – som snabbbare än snabbt åkte räkmacka med extra mycket majonnäs upp i maktens korridorer världen över med hjälp av politiker och de ultrarika globalisterna i WEF – World Economic Forum – som egentligen struntar fullständigt i miljön och enkom är ute efter att berika sig själva ytterligare på olika sätt.

Att det inte blev några rubriker i statsfinansierade media som nämnde kuppförsök, terrorism och så vidare, utan istället i det närmaste hyllande artiklar, är därför knappast överraskande. Likaså att Polisen knappt ens reagerade överhuvudtaget, och endast syns på en enda av bilderna hos Daily Mirror – där de i det närmaste nästan framstår som förbipasserande som diskuterar vädret.

Likaså att Daily Mirror länkar till gruppens eget Twitterkonto – som inte blockerats av det annars så hårdcensurerande företaget.

Enligt Reuters, uppgavs att 50 personer var involverade.

Att endast 6 av dessa blev arresterade och säkerligen blir snart frisläppta eller får mycket korta straff, visar att detta i allra högsta grad var sanktionerat av den verkliga makten och ämnat till att påverka opinionen i önskvärd riktning.

Kanske för att förbereda inför the Great Reset, den 4:e industriella revolutionen, the Green Revolution, som World Economic Forum arbetar så idogt för att iscensätta, med medlemmar i Sverige som Magdalena Andersson och Ulf Kristersson.

Eller tror du att alla andra organisationer hade behandlats likadant av Polis och media? 

Källor:

https://www.reuters.com/world/europe/extinction-rebellion-protestors-enter-parliaments-house-commons-chamber-2022-09-02/

https://www.mirror.co.uk/news/politics/breaking-extinction-rebellion-protesters-superglue-27892925

https://www.covid-19-informationscentret.se/2022/09/01/wef-har-verkligen-en-osannolik-tur/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.