8 december 2023

WEF HAR VERKLIGEN EN OSANNOLIK TUR MED ALLT

Men se där, har vi både WEF:s påhittade koldioxidhot igen och ytterligare exempel på terrororganisationens idoga arbete för att skapa ännu mera kaos och verkställa den världsomfattande hungersnöden som är nödvändig för att få jordens befolkning att acceptera deras nya globala kontroll- och övervakningssamhälle. 

Det skulle vara oerhört förvånande om de inte finansieras av terrorfinansiären Open Society Foundations, eller något annat av globalisternas kontrollverktyg. Deras namn låter väldigt lika organisationen som backade upp Greta – Extinction Rebellion, där PR-konsulten Ingmar Rentzhog anlitats för att lansera Greta-kampanjen.

Eftersom jag är nyfiken av naturen, kunde jag inte låta bli att kolla upp Animal Rebellion lite närmare.

Som av en slump, visar det sig att Animal Rebellion en organisation som bildats av medlemmar i Rebellion Extinction, som är globalisternas egna stormtrupper, liksom AFA, som bägge finansieras av dessa ultrarika globalister som inte vill något annat än att skapa kaos för att kunna övervaka, kontrollera och styra varenda människa på hela jorden och framför allt, berika sig själva än mer astronomiskt, på sina slavars, jordens befolknings bekostnad.

”In 2019, a small group of Extinction Rebellion members recognised an omission in climate activism: no one was seriously addressing the relationship between people, animals, and the planet. And so, they formed Animal Rebellion to raise awareness about this gap and expose the impact animal agriculture has on the climate and all animals involved, human and non-human. They came together to address the role that humans play in this destructive, dangerous cycle and to create a just and sustainable system to replace it.

Now there are A LOT more of us. Animal Rebellion continues to fight alongside Extinction Rebellion but we carry our message: to save the planet, we must end animal agriculture and transition to a plant-based food system.”

”Behind the movement is a bulwark of elite cash. Heiress Aileen Getty has kicked in nearly £500,000 of her family’s oil wealth to the group via the Climate Emergency Fund, claiming that “disruption” is necessary to take on climate change. According to its own data, Extinction Rebellion has raised just short of a million pounds in large donations since March, from groups like the Children’s Investment Fund Foundation, set up by a hedge fund manager and run by a former vice-chairman of billionaire financier George Soros’ Open Society Institute.”

Men för den stora skaran korruptionsförnekare som hyllar Greta och nu köar för sin femte och sjätte injektion, är naturligtvis allting fortfarande en ren slump. Detta oavsett om det handlar om plandemi, global och samtidig elbrist, överskuldsatta och snart kraschade nationer och inom kort även hungersnöd, med mera, med mera.

Källor:

https://www.rt.com/news/561964-uk-milk-vegan-protest/

https://animalrebellion.org

https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/gn8lxg/the_manufacturing_of_greta_thunberg_extinction/

https://www.news.com.au/finance/business/media/the-pr-guru-behind-the-rise-of-greta-thunberg/news-story/fae7bd1704d58e8ff0dd4d93ec0b3560

https://medium.com/animal-rebellion/who-is-animal-rebellion-90bb52770d30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.