8 december 2023

DÄR STÅR HAN, SER KAXIG UT OCH LÅTSAS VARA MOT NAZISM

Jag är inte mycket för SD, eller något annat parti heller för den delen. Men vad är Jimmy Åkesson mot de som finansierade Adolf Hitlers maktövertagande och blev ännu mer ofantligt rika tack nazisternas krigsmaskineri, stölder från judarna, massmord och obegripligt vidriga experiment i förintelselägren? 

Istället för att ställa denna maktgalna och sjuka familj till svars, har de istället alltid skyddats av Socialdemokraterna, som dessutom gjort dem astronomiskt mycket mer förmögna på skattebetalarnas bekostnad. 

Man kan inte annat än att vilja kaskadkräkas på Anders Ygeman och Socialdemokraterna, liksom övriga politiker som aldrig vågat göra något åt detta.

Så här kommenterade jag det sponsrade inlägget:

https://www.facebook.com/andersygeman/posts/pfbid0jNLw1BYEgj4wo3bNHJW17pzizmrtnF6EUEKrMRLNbEHCdAi9cw8sYTAyBAD8cKb1l

”Är inte det där ett väldigt patetiskt sätt att försöka vinna några extra röster? Ni röstar ju oftare tillsammans med SD än något annat parti i riksdagen. 

Om du och ditt parti på riktigt skulle vara mot nazister, hade ni för länge sedan slutat slicka röv på familjen Wallenberg, som ägde en stor del av IG Farben – som ägde allt från förintelselägren till de industrier som producerade allt som nazisternas krigsmaskineri behövde – från sprängmedel och drivmedel till giftgasen Cyklon B som användes i gaskamrarna. 

Dessutom finansierade de Adolf Hitlers och nazistpartiets övertagande av makten med 400 000 mark. 

De tjänade ofantligt mycket pengar på nazisternas krig och köpte även löjligt billigt upp judarnas tillgångar.

Detta enligt Riksdagens egen utredning, https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/statens-offentliga-utredningar/sou-1999-20-_GNB320/html

Ni borde tamejfan skämmas ögonen av er och avgå omedelbart allihopa och landsförvisas.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.