8 december 2023

REGERINGENS INFORMATIONSMINISTERIUM GER GODA RÅD

Sveriges högst älskade och hyllade Regering och den gudomliga Magdalena Andersson, ger genom sin högra hand – Propagandaministeriet SVT, goda råd om hur den kommande vinterns höga elpriser ska hanteras.

Det svenska folket kan inte annat än att känna sig lyckligt lottade och oändligt tacksamma.

Länge leve vår sanna gud, Magdalena Andersson och hennes profeter Märta Stenevi, Per Bolund och Annie Lööf!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.