28 september 2023

DAGENS TIPS – SKICKA ALDRIG NÅGON KOD TILL ANDRA

Det är inte helt ovanligt att människor får sina konton ”hackade”.

Om du någon gång får ett meddelande av en vän på Facebook, som ber om din hjälp för att kunna logga in på sitt konto, är det alltid någon som ”hackat” din väns konto för att därefter försöka stjäla ditt lösenord. Gå inte på det.

Men, för att roa sig, kan man så klart svara och ge fel kod.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.