28 september 2023

ATT MORDERNA STÄMT PFIXER ÄR INTE DET MÄRKLIGA

Som de flesta antagligen nu läst, har Morderna stämt Pfixer och Biodeath för varumärkesintrång.

Att stora företag stämmer varandra för varumärkesintrång och patentintrång är inget ovanligt, det finns alltid många extra miljarder att tjäna för den som lyckas. 

Vad som däremot är märkligt, är att Morderna själva, i sitt pressmeddelande, nämner sitt eget patenterade arbete, på inget annat än, coronavirus redan 2015 och 2016.

”We are filing these lawsuits to protect the innovative mRNA technology platform that we pioneered, invested billions of dollars in creating, and patented during the decade preceding the COVID-19 pandemic,” said Moderna Chief Executive Officer Stéphane Bancel.”

”This foundational platform, which we began building in 2010, along with our patented work on coronaviruses in 2015 and 2016, enabled us to produce a safe and highly effective COVID-19 vaccine in record time after the pandemic struck.”

Är det inte en märklig slump att de forskade på coronavirus – och att det senare – för första gången i världshistorien uppkom en coronapandemi, visserligen efter att WHO – också säkerligen av en slump, omdefinierat definitionen av ”pandemi”?

WHO Changed Definition of Influenza Pandemic | The BMJ

Att omdefinitionen råkade komma efter att Bill och Melinda Gates Foundation under åratal varit en av WHO:s allra största finansiärer, långt större än nästan alla länder, är självklart även det en slump. Klart att WHO inte skulle låta sig köpas.

OM FACT SHEET N°335, FUSK, MUTOR OCH KORRUPTION INOM LÄKEMEDELSBRANSCHEN

Det har dessutom också slumpat sig på det viset att Morderna, 2018, råkade patentera exakt den gensekvens som finns i det coronavirus som nu finns överallt, men tidigare inte fanns. 

Säga vad man säga vill, men det är verkligen oerhört skickligt att kunna förutspå en mycket nära framtid så exakt och med något såpass extremt specifikt som en gensekvens. Det är otroligt tursamt och svårare än att köpa en lott i alla lotterier på hela jorden under ett år och få högsta vinsten på varje lott. 

MODERNA PATENTED ‘MAN MADE’ SARS-CoV2 GENE SEQUENCE IN 2018 – UPPDATERAD 2022-02-24

Att Bill Gates och hans Bill & Melinda Gates Foundation, så där hux flux – helt utan anledning, när injektionerna lanserades, donerade 319 miljoner USD till hundratals medier, såsom CNN och NBC, är naturligtvis också inget annat än en ren tillfällighet.

BILL GATES GAVE 319M USD TO CNN, NBC, NPR, ETC.

Trots att allt, naturligtvis skett helt slumpartat, förefaller det lite märkligt och borde även vara det för den mest inbitne korruptionsförnekaren, vara värt att titta lite närmare på.

Men absolut inte för något annat syfte, än att kunna glädjas med Morderna – över att slumpens gudinna älskar dem så oerhört mycket och inte minst också, för att kunna beundra dem för deras oändliga godhet.

Källor:

https://investors.modernatx.com/news/news-details/2022/Moderna-Sues-Pfizer-and-BioNTech-for-Infringing-Patents-Central-to-Modernas-Innovative-mRNA-Technology-Platform/default.aspx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.