1 oktober 2023

THE GLOBALIST WAR ON THE ELEMENTS OF LIFE

Jag publicerar denna, eftersom Facebook blockerar den överallt, till och med i Messenger.


New mini-documentary from Mike Adams, founder of Brighteon.com and NaturalNews.com, reveals how globalists are trying to ban the key elements of life, including CARBON, OXYGEN and NITROGEN, and how they are using this war on the elements to starve humanity to death while reducing the global population.

https://www.brighteon.com/78f2882d-2c23-4b18-877f-4a5a65d4fb38

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.