8 december 2023

MORDHOT GER TYDLIGEN MÅNGA MÅNGA FLER RÖSTER

Snälla, sluta mordhota Annie Lööf nu och framför allt, mordhota särskilt inte nu Märta Stenevi eller Per Bolund. 

Visst, det är inte stor skillnad på politikerna i riksdagen, de är i princip lika klimathysteriska allihopa – till glädje för kinesiska kommunistpartiet CCP och Kina som hittat på klimatkrisen, och producerar merparten av det som används i den ”gröna” omställningen under miljövidriga förhållanden, men ändå, sluta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.