10 december 2023

EUROPAS NATIONER KOMMER ATT KRASCHA

Jag såg nyss SVT Agenda. Passande namn, SVT har verkligen en agenda. Men särskilt roligt är det inte, utan riktigt plågsamt.

Det är roligare att om och om igen titta på en tvättmaskin som visar att det är EN minut kvar – trots att det egentligen är TIO minuter kvar. När man väl tror att luckan ska öppnas – eftersom trumman stannat, börjar den snurra igen och så håller SVT Agenda på, om och om igen. 

Jag blir däremot mindre irriterad av att titta på en tvättmaskin, som ändå är oerhört irriterande. 

Ska det vara så jävla svårt att se till att det tar exakt en minut att avsluta programmet när det står att det är en minut kvar? På samma sätt som jag vill ta en slägga och slå sönder tvättmaskinen där och då, får jag samma känsla, men TIO gånger värre, när jag tittar på SVT Agenda, och blev därför tvungen att till slut stänga av skiten under partidebatten. 

Klimatkris, säkerhetspolitisk kris, kostnadskris och Agenda 2030. Vad är det för lättlurade infantila politiker som Sverige har begåvats med? De verkar alla ha fallit pladask för World Economic Forums och de ultrarikas påhittade klimatkris och Agenda 2030. 

Klimatkrisen finns inte. Om den nu fanns, skulle de inte åka privatjet till Davos och äga X antal lyxbåtar och XX antal lyxbilar. Ska det vara så svårt att förstå? Det finns tusentals forskare som instämmer. Fattar ni inte att ni är lurade?

Om de brydde sig om miljön, skulle de knappast dränka världen i urusla konsumtionsvaror som utgör verkliga miljöbovar.

Och den ekonomiska kris vi nu har, är enkom orsakade av politiker. Ska de rädda Sverige? Tror de verkligen det på riktigt?

Man kan inte annat än att bli mörkrädd, när Tyskland har en inflation på närmare 40% på årsbasis och det fortfarande är sensommar och svenska politiker leker vidare i sandlådan som om nästan ingenting har hänt. En inflation på 40%, innebär att det tyska folket blivit rånade på 40% av sina inkomster. Det är mer än extremt, men trots det, ändå långt ifrån det som komma skall. 

Det är därför inte särskilt överraskande att Lars Calmfors, professor i Nationalekonomi, sade på SVT Agenda att vi inte bara har inflation, utan också inflation i dåliga förslag. 

Sverige kommer inte att kunna undkomma konsekvenserna av detta, hur mycket ”Slava Ukraina”, som än skrivs på Facebook och hur många ”boosters” som än tas. Nej, den sjätte kommer inte heller att skydda dig, utan bara skada dig ännu mer och samtidigt berika de allra rikaste inom World Economic Forum.

Det som hänt och händer nu, är inga tillfälligheter, utan helt i enlighet med World Economic Forums Agenda 2030. 

Det är dags att nyktra till och vakna upp nu!

Källa:

https://www.svtplay.se/video/36160537/agenda/agenda-28-aug-21-15-1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.