3 oktober 2023

SOCIALDEMOKRATERNA HADE IMPONERAT PÅ JOSEF GOEBBELS

Ja, vindkraftverken hotar onekligen många utrotningshotade rovfåglars hela existens, liksom de insekter som behövs i naturen där vindkraftverken står.

Hur skulle kalfjällen börja växa igen? Och om så vore fallet, på vilket sätt skulle det vara dåligt för miljön?

Och så logisk texten är, det både regnar för mycket och är för torrt på samma gång.

En mer propagandistiskt text än Socialdemokraternas, blir nog svår att hitta.

Den tydliggör verkligen Magdalenas engagemang i World Economic Forum och visar att hon både föraktar och hatar Sveriges folk, samtidigt som hon avgudar WEF och Klaus Schwab, liksom de kinesiska ekonomiska intressen som WEF stödjer, istället för att arbeta för det svenska folket.

Den energikris politikerna har skapat, kommer att krascha såväl Sveriges som övriga EU:s nationers ekonomier.

Att de trots detta, ändå lallar på – som om detta vore vilken valrörelse som helst – trots att ekonomisk katastrof väntar för alla – förutom de allra rikaste inom WEF som tjänar oerhört mycket på detta – och såg sina ekonomier ofta fördubblas under ”pandemin” – som också Magdalena bidrog till att skapa och blåsa eld under, är skrämmande och oerhört illavarslande.

Jag vet inte vilket som är värst, om Magdalena blivit indoktrinerad och tror på detta på allvar eller om hon är fullt medveten, eftersom hon ser så glad ut.

Det som kommer i höst och vinter är verkligen inget att vara glad ut över. 

Folket kommer att hata de ansvariga politikerna av hela sitt hjärta, när Sveriges ekonomi, privatpersoners ekonomier och hela EU kommer att falla sönder och samman på grund av den påhittade klimatkrisen – som inte gynnat några andra än de som kontrollerar WEF – där Magdalena Andersson och Ulf Kristersson är medlemmar, det vill säga, det kinesiska kommunistpartiet och Kina – som tillverkar merparten av den som ”behövs” för den ”gröna revolutionen” – under extremt miljövidriga förhållanden.

Att du Magdalena Andersson sitter i en lastbil och låtsas vara god och lastbilschaufför, när du rakar in 184 000 per månad och springer World Economic Forums intressen och kommer att göra många lastbilschaufförer arbetslösa, det ger en väldigt fadd smak i munnen.

Skämmes ta mej fan!

Det är hoppfullt dock, att de flesta av kommentarerna inte är hurrarop, utan exakt tvärtom.

Se även:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.