8 december 2023

HYCKLARE UTAN GRÄNSER

Att riksdagsledamöterna och särskilt ministrar – som har ett arvode på hela 145 000 kronor per månad, missbrukar den vidlyftiga förmånen, fria taxiresor, märks allra mest hos Klimat- och miljöminister Annika Strandhäll, som har åkt taxi för hela 423 089 kronor.

Skulle det vara orimligt att hävda att Annika Strandhäll är en riktig vidrig och äcklig och lågbegåvad blodsugande parasit till hycklare som vill – att svenska folket ska åka mera kollektivt och ha Europas dyraste drivmedel, samtidigt som hon själv har valt att leva helt annorlunda?

Är inte Annika Strandhäll då lika nyttig för Sverige som en fästing med borrelia och TBE?

De förefaller som att de flesta politiker tyvärr, borde bilda en gemensam förening, som heter, ”Hycklare utan gränser”. 

Hemliga Arne förefaller som generös i jämförelse. Han har åtminstone i alla fall inte stulit kartongen med jordgubbar från syrran.

Källor:

https://morgonposten.se/2022/08/27/miljominister-strandhall-ar-annika-i-droskdrottning/

https://www.regeringen.se/regeringskansliet/arvoden-och-ersattningar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.