1 oktober 2023

DET ÄR I ALLA FALL INTE BRIST PÅ EXPLOSIV CANCERISERING

Enligt en artikel i The Epoch Times, står injektionerna för en stor andel av de cancerfall som inrapporterats till VAERS – ”the Vaccine Adverse Event Reporting System”, som funnits sedan 1990.

Den ökade canceriseringen uppges bero på både rubbningar av immunförsvaret och inflammationer som mRNA-preparaten orsakar.

”Further, a Chinese study of people who have been vaccinated with the spike protein-inducing COVID-19 shots found that gene activity for what proteins and pathways are turned on and off have changed across most immune cells.

This raises questions about our traditional understanding of the innate immune cell to T-cell activation pathway and whether vaccinated individuals will have an immune system that responds similarly to how it was before vaccination.

The study found T-cell activity was reduced as well as an increased inflammatory response in the immediate weeks following vaccination, which, in the long-term, puts people at risk for cancer.

“These data suggested that after vaccination, at least by day 28, other than generation of neutralizing antibodies, people’s immune systems, including those of lymphocytes (T-cells, B-cells, natural killer cells) and monocytes (innate immune cells), were perhaps in a more vulnerable state,” the authors wrote.

These findings overlap with pathologist Dr. Ryan Cole’s observations at his medical laboratory, Cole Diagnostics.”

Även en svensk patolog har tidigare också larmat om en explosiv ökning av cancer och tidigare aldrig förekommande inflammation i blodkärlen hos de patienter som tagit preparaten: 

”Dr. Ute Kruger, forskare och överläkare på regionsjukhuset i Kalmar, har arbetat inom patologi i 25 år och 18 år med bröstcancerdiagnostik. Dr. Ute Kruger har studerat 8 000 obduktioner och larmar nu i en intervju, från Norska Läkares och Hälsovårdsarbetares Förbund, om explosiv ökning av cancer och tidigare aldrig förekommande inflammationer i blodkärl hos patienter som avlidit efter injicering av mRNA-preparaten, slarv med obduktioner, okunskap, avlidna som felaktigt registrerats som ”ovaccinerade”, anmälningar till Läkemedelsverket som ignoreras, förnekelse hos forskarkollegor och mycket mer.”

De som låtit injicerar sig, har således all anledning att vara oroliga – särskilt de som tidigare haft cancer och nog följa upp alla hälsoförändringar.

Som ytterligare salt i såren, bevisar ännu en ytterligere studie, denna gången från Australien – där över 95% av befolkningen ”vaccinerats”, att ”fullvaccinerade” och de som tagit ”boosters”, oftare hamnar på sjukhus och avlider på grund av covid – än de som inte låtit injicerats.

Se även:

INJICERADE DÖR OCH SMITTAS OFTARE ÄVEN I AUSTRALIEN

”INJICERADE” SMITTAS OFTARE OCH BEHÖVER OFTARE VÅRD

OM ”FULLVACCINERADE” MED MODERNA SMITTAS 39.3 PROCENT OFTARE ÄN ”OVACCINERADE”, MINSKAR DÅ SMITTSPRIDNINGEN?

Källor:

https://www.theepochtimes.com/new-and-recurrent-cancers-after-mrna-vaccines-studies-suggest-immune-changes_4669064.html

https://vaers.hhs.gov/about.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.