28 maj 2023

VARFÖR GÖRS DET INGA ANDRA UNDERSÖKNINGAR?

Borde det inte vara intressant för allmänheten att också få veta vilka som är involverade i globala och högst kriminella terrororganisationer som WEF – World Economic Forum – som vill upplösa den nuvarande formen av den svenska staten och andra nationer, som de sedan själva ämnar att leda?

Eller Bilderbergruppen och den Trilaterala Kommissionen? 

Eller vilka som har direkta kopplingar till familjen Wallenberg?

Eller de vanligt förekommande vänsterextremisterna?

Eller miljöextremister?

Eller islamister?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.