8 december 2023

TUR I ALLA FALL ATT DET VAR EN ENSAM GALNING

Det är verkligen fullkomligt obegripligt. Vem hade ens kunnat drömma att någon galning kunde bli så arg på Annie Lööf? Hon som har gjort så mycket gott för Sverige – som faktiskt alla svenska politiker.

De är så självuppoffrande och goda, att folket omöjligen skulle kunna klara sig utan dem för ens en sekund.

Utan dem, hade Sverige haft mycket högre skatter, dåliga vägar, långa vårdköer, svindyr diesel och bensin, säkerligen också skyhög inflation, högre och högre räntor och inte minst så höga elpriser att folket skulle behöva vara rädda för att frysa ihjäl i vinter.

Källa:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/centerpartiets-annie-loof-tilldelas-malsagandebitrade-i-samband-med-almedalsmordet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.