1 oktober 2023

ÄR DET SANT ATT POLITIKER BETYDER DEN SOM BEDRAR?

Eller betyder det både tjuv och bedragare?

Det måste ju vara så, när de gång på gång har fått förtroendet att göra det bättre för folket, men istället ofta har gjort precis tvärtom och fyllt sina fickor överfulla med löner, förmåner och andra ersättningar – som ofta uppgår till flera gånger mer än vad väljarna i allmänhet tjänar.

Jag tycker det verkar rimligt. Eller tänker jag fel?

De politiker som känner sig kränkta, får mer än gärna bevisa motsatsen, särskilt ministrar och EU-politiker. De får också extra gärna berätta om samtliga av sina förmåner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.