8 december 2023

ÅH NEJ – BASTUBRIST I FINLAND & DUSCHBRIST I DANMARK

Men ”the Great Reset”, WEF och NATO är jättebra. EU behöver mer sanktioner mot Ryssland. Elpriset kan trots allt inte bli högre än 4 EUR/kWh, plus kostnader för elcertifikat, skatter, avgifter och moms. Estländarna tyckte säkert inte alls att det var jobbigt när de fick betala 4 EUR alldeles nyligen. Dessutom var det inte ens alla som drabbades, eftersom elen också ransonerades.

Och vem behöver industrier i Tyskland och för den delen alla andra länder? Eller arbete eller bostad? Eller mat? Det här kommer gå finfint. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.