8 december 2023

UNDRAR VARFÖR PER OCH MÄRTA ÄR SÅ GLADA PÅ BILDEN?

Beror det på att de är glada över den fallskärm på 1 680 000 kronor var – som de fick när de på eget initiativ lämnade regeringen, efter att ha uppburit arvoden om 140 000 kronor var per månad under 7 år?

Eller beror det på att de har ännu mer lönsamma förtroendeuppdrag på gång?

Elräkningarna lär de hursomhelst – till skillnad mot väljarna, inte behöva oroa sig ett dugg för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.