3 oktober 2023

UNDRAR VARFÖR MAGDALENA ÄR SÅ GLAD PÅ BILDEN?

Har de haft ett givande samtal om elpriserna i Sverige?

Har hon fått låna eller kanske till och med fått en skjorta av den snälle gangsterrapparen efter att hon hade oturen att få fläckar av någon mystisk anledning på sin egen?

Eller beror det på att hon uppbär ett arvode på 184 000 kronor per månad som skattebetalarna står för?

Eller beror det på att hennes nya residens kan komma att bli Villa Loviseberg – som statens Fastighetsverk köpte för 59 miljoner? 

Eftersom fastigheten var en av de absolut dyraste villorna som sålts i Sverige, behövde Statens Fastighetsverk be regeringen om tillåtelse. Klart Magdalena blev lite orolig då, men tursamt nog gav regeringen dem sin tillåtelse. Det kan man säkert bli glad över. Sagerska Palatset ska ju trots allt renoveras och då duger det inte med vad som helst. 

Källor:

https://samnytt.se/statsministern-poserar-med-gangkriminell/

https://riksdagen.se/sv/sa-funkar-riksdagen/ledamoternas-arvoden-och-villkor/ledamoternas-arvoden/#419bf3653ef8488315d839403982be8b

https://www.hant.se/nyheter/statsministerns-nya-bostad-avslojad-har-ar-galna-prislappen/8673849

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.