3 oktober 2023

NYA FÖRSÄLJNINGKNEPET FÖR ATT FÅ FLER ATT INJICERA SIG

Allting går att sälja med mördande injektioner. Eller var det med reklam man brukade säga?

Man ska inte kommentera folks utseende eller val av kläder,men jag kan ändå inte låta bli att kommentera med att han skulle kunna bli en ny skurk i Batman. Kanske ”Hälsoministern” – som alltid har olika skurkaktiga planer med sina injektioner.

Hursomhelst, Tysklands uppenbarligen inte högt intelligenta hälsominister, Karl Lauterbach, förklarade nu att injektionerna är extra bra, eftersom de injicerade fortare blir sjuka än icke injicerade och därför stannar hemma – till skillnad mot de icke förgiftade.

Enligt studien, Holm Hansen, C., Blicher Schelde, A., Rask Moustsen-Helm, I., Emborg, H.-D., Grove Krause, T., Mølbak, K., Valentiner-Branth, P., (2021-12-23), Vaccine effectiveness against SARS-CoV-2 infection with the Omicron or Delta variants following a two-dose or booster BNT162b2 or mRNA-1273 vaccination series: A Danish cohort study, som omfattar över 5 000 fall, visade det sig att dubbel- och trippelinjicerade, löpte upp till 76.5% högre risk att drabbas av Omikron än icke injicerade.

Eftersom omikron forfarande är den dominerande varianten, är påståendet således både felaktigt, vilseledande och dumt.

Källa:

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.20.21267966v3

One thought on “NYA FÖRSÄLJNINGKNEPET FÖR ATT FÅ FLER ATT INJICERA SIG

  1. Detta är ju så korkat att avsikten måste vara nån annan än den som står i rubriken på denna post eller så tror dom att folk i allmänhet är näst intill fullständigt i avsaknad av hjärnceller !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.