1 oktober 2023

VARFÖR ÄR DET VIKTIGT ATT DELA IN MÄNNISKOR?

De som mer än gärna vill använda begreppet HBTQIA+ med mera, säger sig vilja vara inkluderande, men samtidigt ingår inte heterosexuella eller de som helst av allt bara vill definiera sig som schackspelare, flugfiskare, Jehovas vittne, kroppsbyggare, man eller kvinna, människa eller medborgare i Vintergatan och så vidare.

Personligen är jag totalt ointresserad av någon annan människas sexuella läggning. Det är det allra sista jag är intresserad av att veta – så tillvida de inte är pedofiler och borde sitta inspärrade. Om jag inte frågar, vill jag inte veta och få det intryckt i ansiktet.

Det ger för mig ett inte särskilt begåvat intryck att först av allt – definiera sig efter sin sexuella läggning och/eller det ”kön” man anser sig tillhöra. Finns det inget annat som är viktigt och som de är stolta över och vill berätta för världen eller den person de aldrig träffat och träffar för första gången?

Varför är det så viktigt att definiera sig efter sexuell läggning och kön – oavsett om det är man eller kvinna eller något av de nya icke biologiskt definierade könen?

Det väcker också tankar om det kan anses demokratiskt att en majoritet skall omdefiniera sig själva – där en man och en kvinna inte längre får kallas för man och kvinna – för att en väldigt liten minoritet inte skall känna sig kränkta. Blir inte denna majoritet också kränkta på samma sätt av att inte ”få vara den de anser att de är” i samhället?

Skulle det kunna vara så att för mycket HBTQIA+ i själva verket också exkluderar väldigt många andra människor och utgör en icke demokratisk företeelse?

3 thoughts on “VARFÖR ÄR DET VIKTIGT ATT DELA IN MÄNNISKOR?

  1. Är inte allt det där skapat av ”makten” för att försöka öka splittringen mellan olika grupper i samhället så att vi ska hålla oss sysselsatta med oväsentligheter ?

  2. Definitivt. Men jag misstänker att det finns fler syften. Nu när folk börjar bli irriterade på makten, lär de intensifiera splittrandet ytterligare. Kaos är en nödvändighet för att de ska kunna införa sitt nya globala övervaknings- och kontrollsamhälle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.