8 december 2023

MÅNGA VERKAR VARA VÄLDIGT ARGA PÅ POLITIKER JUST NU

Skulle det kunna vara så att aggressionerna beror på hur ”pandemin” hanterades med tvångsinjiceringar – som Region Blekinge, Region Dalarna och Region Kalmar hade i olika grad?

Eller elpriserna som kommer tvinga folk att stänga av elen i vinter och riskera att frysa ihjäl? 

Eller den skyhöga inflationen som kommer att göra folk hungriga i vinter? 

Eller räntehöjningarna som i högsta grad kommer göra att väldigt många bostadsägare inte kommer att ha råd med sina bostäder? 

Eller att folket tröttnat på att politikerna fokuserat på att göra sina egna lönekuvert så tjocka som möjligt, istället för att trygga grundläggande samhällsfunktioner?

Eller att politikerna på falska premisser skrämt upp folket med klimatkatastrof och bränt hundratals miljarder på vindkraft och straffat befolkningen med Europas högsta priser på drivmedel?

Eller att politikerna är hycklare genom att säga sig prioritera miljön och samtidigt importerar sopor som förbränns i nästan varje kommun och smutsar ned betydligt mer än vad förbränning av ren olja gör?

Eller att politikerna deltar i hemliga möten med jordens allra rikaste, exempelvis Bilderbergruppen och den Trilaterala Kommissionen – utan att i detalj berätta vad som avhandlats?

Eller att politikerna arbetar för att genomföra World Economic Forums agenda 2030 istället för väljarnas vilja?

Att både politiker och SVT lever i en alternativ verklighet är hursomhelst uppenbart, eftersom ingen frågar sig varför detta sker.

Detta särskilt mot bakgrunden att de annars vanligtvis brukar vara väldigt pigga på att känna empati för betydligt grövre brottslingar istället för brottsoffer.

Källa:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/valstugor-i-karlskrona-vandaliserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.