8 december 2023

FRÅN PLANDEMI TILL NU ”ELBRIST” SOM STÄNGER SKOLOR

Det är viktigt att kunna ta ansvar för sina beslut och inte skylla på andra eller annat – om man inte är politiker då så klart och medlem i WEF – World Economic Forum och då utöver att arbeta för sin egen nyttas skull även verkar för deras agenda – Agenda 2030, istället för efter det egna folkets väl.

Oavsett om det var en slump att ”pandemin” uppstod eller inte – var det politiker som beslutade om alla kostsamma åtgärder och nedstängningar – som av en händelse, också råkade gynna de allra rikaste medlemmarna inom WEF – på bekostnad av de väljare och nationer som de representerade – som såg sina länders skuldsättning öka enormt.

Av en ren tillfällighet var det även samma politiker som valde att ignorera farliga situationen i Ukraina, som senare eskalerade till ett krig. 

Det slumpade sig därefter på det sättet att samma politiker beslutade att göra allt för att undvika fredssamtal och istället skicka mängder med vapen och starta en ny upprustning och införa en hel armada av sanktioner mot Ryssland.

De allra rikaste inom WEF råkade då återigen ha turen att vara de som gynnades oerhört mycket av kriget i Ukraina och sanktionerna – till skillnad mot de soldater som dog och dör, liksom politikernas väljare och deras länder – som nu drabbas av elbrist och skyhög inflation – som än så länge bara är ett beskt smakprov på det som kommer att komma, när Europas ekonomier formligen förintas på grund av energibrist och skapar kaos i de flesta länder över hela jorden. Himla otur.

Mest lyckosamma är till sist WEF – som råkat hamna i ett drömscenario för att kunna införa sin agenda 2030, ”The Great Reset” och den 4:e industriella revolution, med en global regering och en värld som kommer att få övervakningssamhället i boken 1984 att framstå som gulligt och puttenuttigt.

Och de ultrarika kommer som vanligt att bli ännu mer astronomiskt förmögna – till skillnad mot vanliga människor som kommer att drabbas av svält och köld.

Men, för den som är inbiten korruptionsförnekare, kan det så klart aldrig bli för många tillfälligheter.

Allt är en slump.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.