8 december 2023

THERE IS NO CLIMATE EMERGENCY

Under ledning av den norske Nobelpristagaren Ivar Giæver har 1 107 vetenskapsmän och forskare, till globalisternas stora förskräckelse och förfäran, undertecknat  deklarationen, ”THERE IS NO CLIMATE EMERGENCY”.

Magdalena Andersson – som vill att skattebetalarna ska betala koldioxidinfångningsmaskiner – som hennes kompisar i WEF förmodligen säljer, är säkerligen extra bestört. Det mycket frikostiga presstödet garanterar emellertid sannolikt att denna deklaration aldrig kommer att nämnas i regeringskontrollerad media, dvs media som uppbär presstöd.

Natural as well as anthropogenic factors cause warming

The geological archive reveals that Earth’s climate has varied as long as the planet has existed, with natural cold and warm phases. The Little Ice Age ended as recently as 1850. Therefore, it is no surprise that we now are expe­riencing a period of warming.

Warming is far slower than predicted

The world has warmed significantly less than predicted by IPCC on the basis of modeled anthropogenic forcing. The gap between the real world and the modeled world tells us that we are far from understanding climate change.

Climate policy relies on inadequate models

Climate models have many shortcomings and are not remotely plausible as policy tools. They do not only exaggerate the effect of greenhouse gases, they also ignore the fact that enriching the atmosphere with CO2 is beneficial.

CO2 is plant food, the basis of all life on Earth

CO2 is not a pollutant. It is essential to all life on Earth. More CO2 is favorable for nature, greening our planet. Additional CO2 in the air has promoted growth in global plant biomass. It is also profitable for agriculture, increasing the yields of crops worldwide.

Läs hela deklarationen här:

https://clintel.org/wp-content/uploads/2022/06/WCD-version-06272215121.pdf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.