28 september 2023

NY TREND – SÄLJA SEX FÖR ATT KUNNA BETALA ELEN

I England har ännu en ny trend startat på grund av globalismen. 

Denna gången handlar det inte om att spara el genom att stänga av kylskåpen, utan om att allt fler kvinnor börjar prostituera sig för att kunna ha råd att överleva, det vill säga kunna betala elräkningen, hyra och mat.

”More women are turning to sex work for the first time, while others who have managed to leave it behind are having to return in order to pay their bills, outreach workers have told Sky News.”

Eftersom Sverige brukar ta efter England, skulle det inte vara förvånande om samma sak även sker i Sverige.

Folket har visserligen drabbats hårt av inflation, räntehöjningar, obscena elpriser och Europas högsta drivmedelspriser, men den politiska adeln har det gott ställt och utgör därmed en icke oansenlig och mycket köpstark grupp.

Källa:

https://news.sky.com/story/cost-of-living-crisis-pushing-more-women-into-sex-work-and-unable-to-refuse-dangerous-clients-12675932#:~:text=The%20cost%20of%20living%20crisis,workers%20have%20told%20Sky%20News.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.