28 september 2023

BORDE DET INTE VARA TVÄRTOM FÖR MODERATERNA OCH KD?

De är allt bra uppstudsiga, globalisten Ulf Kristersson och Ebba – ”Kommer inte att förhandla med SD” – Busch – som är partiledare för Kristdemokraterna och nästan aldrig pratar om kristendom. Det senare är väldigt märkligt, eftersom hon faktiskt gått i Livets Ords egen skola, Christian Livets Ord Primary School”. 

Livets Ord säger sig själva vara en, ”varm och utåtriktad församling som älskar Jesus och älskar människor. Vi arbetar på många sätt både i Uppsala, övriga Sverige och globalt över hela världen, med målet att göra Jesu kärlek tillgänglig för så många som möjligt”.

Några mer hängivna församlingsmedlemmar än de i Livets Ord, har jag svårt att tänka mig. När jag gjorde ett studiebesök där för en herrans massa år sedan med två vänner, var allt otroligt imponerande. De talade i tungor, gjorde handpåläggning och botade sjuka – minst lika bra som Pfizer och Moderna. När de skulle samla in kollekt, var det inga knappar och småmynt som hamnade i kollekthåven. De använde meterhöga travar med bärhinkar, en för varje rad, som fylldes med tjocka buntar av femhundralappar och tusenlappar. Jag vill minnas att lokalen rymde 3 000 personer. Den enda gången jag sett mer pengar, var i Las Vegas på spelgolven hos hotel Mirage. Direkt efter att mässan avslutats, öppnade deras butik där det gick att köpa videokassetter med hela mässan inspelad, inklusive omslag dekorerat med bilder från mässan.

Konstigt att SD accepterar att inte sitta med i regeringen, när SD sannolikt kommer att vara det största partiet av de två, särskilt jämfört med KD? 

Saknar SD helt självrespekt och ryggrad, som tillåter Ulf och Ebba att pissa på deras väljare ännu en gång?

Kanske det borde vara SD som bildar regering med stöd av Moderaterna och KD istället för tvärtom? 

Och att M inte får sitta med i regeringen för att de frotterat sig för mycket och för länge, tillsammans med Magdalena, med globalistiska organisationer som WEF, Bilderberggruppen och den Trilaterala Kommissionen och inte heller KD – för att de är för små och har för få väljare?

https://www.weforum.org/people/ulf-kristersson

https://www.weforum.org/people/magdalena-andersson

Och hur stora eller kanske snarare små – kommer Socialdemokraterna att bli, efter att rösterna räknats för Partiet Nyans?

Eftersom SD och Socialdemokraterna röstar mest lika av alla partier, kanske det istället borde vara de som bildar regering? 

Socialdemokraterna var inte särskilt kräsna när de bildade regering med Miljöpartiet och har dessutom alltid haft mottot, ”Makten framför allt”, som främsta drivkraft.  

Socialdemokraterna är framför allt också det parti, som oftast av alla riksdagspartier, har röstat lika som SD.

Det kanske inte är så konstigt att Morgan Johansson har tre barn med en SD-politiker.

För min egen del, framstår samtliga av dessa partier lika lockande, äkta och genuina som olika smaker av Fun Light.

”Vatten, surhetsreglerande medel (citronsyra, natriumcitrat), naturlig arom, sötningsmedel (aspartam, acesulfam K), konserveringsmedel (kaliumsorbat). Innehåller en fenylalaninkälla.”

Källor:

https://www.expressen.se/tv/nyheter/ebba-busch-thor-efter-agendadebatten-kommer-inte-forhandla-med-sd/

https://sv.frwiki.wiki/wiki/Ebba_Busch

https://www.livetsord.se

https://www.di.se/debatt/debatt-sd-har-rostat-mest-med-de-rodgrona/

https://www.di.se/debatt/debatt-sd-har-rostat-mest-med-de-rodgrona/

https://nyheteridag.se/morgans-fore-detta-sambo-kandiderar-for-sd/

https://www.funlight.se/products/legendary-lemon/

One thought on “BORDE DET INTE VARA TVÄRTOM FÖR MODERATERNA OCH KD?

  1. Jag har under en tid funderat över om inte ett regeringsbyte är den plan som globalistparasiterna planerat för att sedan gå in i en ny fas i deras
    överstatliga byggande av det nya slavsamhället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.