29 maj 2023

NU ÄVEN AKUT VEDBRIST I SVERIGE ❤️ GLOBALISM

Är det inte kris, går det alltid att skapa kris.

Man kan inte annat än att älska Sveriges politiska adel, EU och särskilt, WEF – World Economic Forum, som skapat både elbrist, skyhöga energipriser, extrem inflation, inom kort även livsmedelsbrist och snart också kraschat samtliga av Europas ekonomier.

”Ett vanligt år brukar veden från Årby rusthåll räcka hela vintern och en bra bit in på våren. Förra året tog det slut rekordfort, redan i december.

I år togs den sista beställningen den 5 augusti.”

Vem behöver el och värme under vintern eller ens mat?

Nu bygger vi lite koldioxidfångarmaskiner istället medans vi inväntar Klaus Schwabs the Great Reset tillsammans med Magdalena Andersson och Ulf Kristersson, som bägge är stolta medlemmar i den mycket farliga terrororganisationen WEF.

Med lite tur, kanske de också kan sparka igång covid-cirkusen igen med nya restriktioner och giftiga injektioner.

De rika måste bli ännu rikare och utöka sin kontroll över de korkade och lättlurade skattebetalarna.

Med riktigt mycket tur, kanske vi kan få en nytt världskrig, det skulle vara supermysigt. Och så många nya jobb krigsoligarken Wallenbergs vapenföretag skulle skapa.

Eller hur går snacket i korridorerna i Riksdagen?

https://www.weforum.org/people/magdalena-andersson

https://www.weforum.org/people/ulf-kristersson

Källa:

https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/66p5LQ/ved-rusning-leder-till-stor-brist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.