1 oktober 2023

NY TREND I ENGLAND – STÄNG AV KYLSKÅPET OCH SPAR PENGAR

Med allt högre WEF-priser på el har en ny trend växt fram i England – där människor, ofta barnfamiljer och äldre, ser sig tvingade att stänga av kylskåpet för att kunna spara pengar.

Alla är dock inte lika entusiastiska och varnar för matförgiftning.

Men, samtidigt höjs även ett varnande finger för betydligt högre energipriser.

Klaus Schwab flikar dock in och säger att frystorkade mjölmaskar minsann – inte behöver förvaras i kylen, även om så klart de färdiga och frysta insektsburgarna, är allra godast. Men de ”useless eaters” som inte har råd att ha kylen på, kommer naturligtvis oavsett att vara precis lika lyckliga.

Källor:

https://www.cambridge-news.co.uk/news/cost-of-living/warning-brits-start-turning-fridges-24777257

https://www.thetimes.co.uk/article/parents-turn-off-fridges-to-save-money-on-electricity-n7pd9jq76

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.