8 december 2023

VALAFFISCHER RIVS NED ÖVER HELA SVERIGE

En ny trend har tydligen inletts över hela Sverige. Inte bara valaffisher från SD rivs längre ned och vandaliseras – utan från alla riksdagspartier. Tidigare har det främst har det främst varit SD:s valaffischer som utsatts – ibland efter uppmaningar från Vänsterpartiet – och alltid till deras stora glädje.

”Socialdemokraterna i Olofström möttes i söndags av en tråkig syn: flera av partiets valaffischer låg rivna i bitar. Sabotaget har polisanmälts. På måndagen upptäckte S att ännu fler affischer förstörts.”

”Nästan alla S-plakat i Lycksele har stulits eller förstörts, rapporterar SVT Västerbotten. 

– Det är ett hot mot demokratin, säger Laila Axelsson Jonsson, partiets ordförande i kommunen.”

”Liberalernas affischer som sattes upp i Varberg på fredagskvällen var förstörda på lördag morgon. Polisanmälan är gjord, skriver P4 Halland.”

”En väktare i Torslanda i Göteborg upptäckte natten till tisdag att någon lagt plakat från flera partier på hög och tänt eld på dem, rapporterar P4 Väst.”

”I Gnosjö kommun har någon rivit sönder och klottrat på flera partiers affischer. S och V har polisanmält händelsen. Kommunstyrelsens ordförande Kristine Hästmark (M) är skarpt kritisk till vandaliseringen.”

Att riva ned valaffischer är fel, oavsett vilket parti som är avsändaren. Men, jag har full förståelse för alla som är arga, klottrar på affischerna, river ned dem, river dem i småbitar, eldar upp småbitarna, stampar på askan, häller på bensin på askan och tänder eld igen – för att återigen stampa på askan.

Vem är inte arg på ALLA riksdagspolitiker, oavsett parti, som har 137 000 kronor i månaden – efter åratal av misskötsel och drivande av globalistiska agendor med maximerad skuldsättning, nedstängningar, tvångsinjiceringar, mardrömshöga priser på diesel och bensin, extrem inflation och elräkningar som är så höga att inte ens obildade gängkriminella skulle våga ta så mycket betalt.

Frågan är hur arga människor kommer att bli när elpriserna blir tvåsiffriga och tresiffriga i vinter? 

Att experter varnat för långa strömavbrott gör i realiteten ingen skillnad, eftersom väldigt många med dessa priser ändå inte kommer att ha råd att ha elen inkopplad. Förutom då Facebook, Google och Amazon med flera av de globalistiska politikernas ”vänner” – som får 97% rabatt på elräkningen.

”Hela södra Sverige – från Gävleborgs län till Skåne – riskerar att drabbas av långvariga strömavbrott i vinter om inte ny planerbar elproduktion byggs i söder, skriver två elexperter på DN Debatt.”

Frågan är också hur arga människor kommer att bli när Tysklands ekonomi kraschar på grund av gasbrist och därmed nästan resten av världen och Sverige drabbas av den största arbetslösheten kanske någonsin?

Frågan är även hur glada folket kommer att bli när räntorna blir så höga – att de inte längre har råd att betala av räntorna på sina bostäder och bilar?

Frågan dessutom hur glada människor kommer att bli när det inte finns tillräckligt med mat och/eller att den kostar för mycket?

Men, det är väl då de globalistiska politikerna avser att köra igång med deras älskade ”the great reset” – som Magdalena, Ulf och alla andra inom WEF planerat för under decennier.

Det är nog då de kommer att kalla ut soldater på gatorna för att skydda sig mot de väljare som så många gånger givit dem sitt förtroende att förvalta deras land och statsapparat.

Antagligen är det då – som politikerna kommer att införa sitt nya digital globala pass med ransonering av mat och koldioxid, ”social credit”-system, bankkonto, obligatoriska injiceringar mot nya plandemier och ännu fler avbefolkningsåtgärder.

Källor:

https://www.resume.se/marknadsforing/reklam/sd-s-valaffischer-vandaliserade-i-natt/

https://www.dagenssamhalle.se/styrning-och-beslut/demokrati/partier-polisanmaler-forstorda-valaffischer-hot-mot-demokratin/

https://omni.se/experter-sydsverige-kan-bli-langvarigt-stromlost/a/Ea33JG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.