1 oktober 2023

POLITIKERNAS ARROGANS VERKAR STIGA MED ELPRISERNA

Nu är det augusti och priserna på el verkar slå nya rekord dag för dag och har redan varit mycket högre än under de kallaste dagarna i vintras, trots att det i Sverige på många ställen är riktigt varmt. 

Till priserna tillkommer dessutom kostnader för elcertifikat, påslag, energiskatt, moms och elnätskostnader.

Att de politiska partier som är medansvariga till detta ens vågar ställa upp i valet är för mig fullständigt obegripligt.

https://www.nordpoolgroup.com/en/Market-data1/Dayahead/Area-Prices/ALL1/Hourly/?view=table

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.