1 oktober 2023

NYA UPPGRADERADE MIRAKELGENPREPARAT PÅ INGÅENDE

Ibland skulle det vara intressant att kunna vara en fluga på väggen, särskilt när läkemedelsindustrins innersta PR-avdelning diskuterade hur de skulle kunna maximera sin försäljning av injektionerna.

– Men tänk om andra forskare skulle börja ifrågasätta nyttan med injektionerna och kanske till och med säga att de är farliga?

– Ingen fara, då drar vi bara in finansieringen för deras arbetsplats.

– Men om vi inte finansierar varken deras forskning eller donerar pengar till deras universitet?

– Då ser vi till att ingen publicerar något i media genom TNI – The Trusted News Initiative.

– Men om någon av dem publicerar något på sociala medier då?

– Då ser vi till att de blir avstängda från eller får sitt konto begränsat på Twitter, YouTube, Facebook och LinkedIn.

– Men om någon ändå skulle lyckas få ut något, hur gör vi då, jag vill inte hamna i fängelse?

– Lugn, vi har tänkt på allt och jag menar verkligen allt. Vi har en hel armé av ”fact-checkers”. Dessutom har vi anlitat jordens största och bästa PR- och kommunikationsföretag – som hanterat mängder med tidigare försäljningskampanjer och till och med krig. Visst, de har åkt dit tidigare och vi också – och fått betala enorma belopp, men det här ger så mycket pengar att vi kommer att kunna köpa allt och alla och eliminera de övriga. Det kommer inte att bli någon debatt, du kan vara helt lugn. Alla som ens försöker, kommer omedelbart att bli stämplad som egoist, foliehatt, konspirationsteoretiker osv. – ”You name it”. De flesta människor är lättlurade korruptionsförnekare – som gör allt för att övertyga sig själva om att alla är goda. Är de dessutom högt uppsatta politiker och myndighetspersoner, kommer de aldrig att erkänna att de gjort fel – de gör ju aldrig det. Dessa för oss nyttiga idioter – kommer att bli våra allra allra bästa verktyg. Givetvis får ni alla extra köpoptioner. Frågor på det?

– KÖR, BARA KÖR FÖR HELVETE!

De verkar onekligen ha varit väldigt skickliga. Att lyckas komma undan, med enbart i Sverige, 103 788 inrapporterade biverkningar och förmodligen miljontals dödsfall världen över, och dessutom därefter kunna fortsätta och utöka försäljningen, är mycket imponerande. Definitivt i klass med Pablo Escobar – som genom sitt berömda uttryck, ”Plata y plomo?”, Silver eller bly – lyckades bli så förmögen att han erbjöd sig att betala Colombias hela statsskuld mot att de lät honom vara. Men, även om de flesta är antingen korruptionsförnekare eller korrupta, finns det alltid några som aldrig ger upp, oavsett vad det kostar.

Hursomhelst, som jag har längtat och längtat. Pfizer-Biontech och Moderna, även kallade Pfixer-BioDeath och Mord-RNA, lanserar nu, med hjälp av sina allra främsta stjärnsäljare, nya, uppgraderade versioner av sina genmodifierande injektioner

Först ut, är toppsäljarna Matti Sällberg och Richard Bergström.

Matti Sällberg var tidigare tandläkare, men är numera ”vaccinforskare” och arbetar på KI – Karolinska Institutet och är van att svara på kniviga frågor. Observera att frågan nedan inte är någon sarkasm, utan en riktig fråga. Frågor som dessa har visat sig vara vanliga hos de så kallade korruptionsförnekarna. De kan inte, under nästan några omständigheter alls, ens för sig själva erkänna att de blivit lurade och gör allt för att vara ”inne” och följa med i medias, ”the next thing” och ändrar profilbilder på Facebook allteftersom nya teman lanseras. Om det inte finns något tema för något – tar de inte ställning.

Matti har dedikerat sitt liv åt dessa lönsamma preparat, är styrelseordförande för Svenska Vaccinfabriken Produktion AB och även skickat in en egen patentansökan på ett så kallat ”corona-vaccin”.

Att Matti Sällberg samtidigt ”råkar” vara ägare av Svenska Vaccinfabriken Produktion AB och råkar ha skickat in ett patent – som innebär en avsevärd investering, behöver naturligtvis inte innebära någon bristande objektivitet. Det behöver heller inte handla om pengar, bara för att han i Svenska Dagbladet sade, ”Flera bolag tjänar pengar så in i helvete på det här”.

Som av en slump, råkar finansieras KI av bland annat Moderna, Bill & Melinda Gates Foundation och amerikanska myndigheter styrda av Anthony Fauci. Att det finns en och annan som personligen gynnats astronomiskt av detta är inget annat än en ren tillfällighet. Inte skulle väl Bill Gates – som blivit en av världens allra rikaste vara driven av pengar? Eller ha låg moral bara för att Melinda skiljde sig på grund av hans frekventa umgänge med Jeffrey Epstein och resor till hans ”Lolita-Island? Det verkar helt befängt. Fauci verkar ju också vara en hyvens kille, det vet alla som läst boken, ”The Real Anthony Fauci”.

Som av en ytterligare slump, råkar en av grundarna till Moderna, Kenneth Chien – vara professor på KI.

Matti älskar att sälja ”vacciner” så mycket att det till och med inte spelar någon roll vilket människor tar, bara de tar något

”De nya vaccinet är framtaget av Pfizer Biontech och Moderna, och kommer att ersätta de tidigare versionerna.

– Blir man erbjuden att vaccineras med det ska man absolut göra det, men jag betonar att oavsett vilket vaccin det är ska man ta det, säger vaccinforskaren Matti Sällberg.”

Richard Bergström, som är Sveriges vaccinsamordnare, och även ingår i den grupp som tecknat avtal direkt med läkemedelsföretagen för hela EU, har också en intressant bakgrund, på över tre decennier inom läkemedelsindustrin. 

Innan Richard började hjälpa Sverige och EU med kloka och genomtänkta inköp av injektioner – som omöjligen kan ha gynnat honom själv det minsta, var han läkemedelsindustrins förre chefslobbyist i Bryssel. 

Vad skulle kunna gå fel?

Se även:

Källor:

https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/rapporterade-misstankta-biverkningar-coronavaccin

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Rr77qd/aftonbladet-direkt

https://www.tv4.se/artikel/CpmNltcY2LY6QbNaNJDow/uppgifter-nya-coronavaccin-i-hoest-mer-effektiva-mot-omikron

https://www.svd.se/a/oWMbOa/vaccinjattar-hojer-priser-hela-faltet-exploderar

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_pharmaceutical_settlements

https://en.wikipedia.org/wiki/Pablo_Escobar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.