3 oktober 2023

BORDE SÄPO HA KOLL PÅ OM SVERIGE INFILTRERATS AV CCP?

Är det rimligt att begära att SÄPO skall sätta svenska folkets intressen framför allt annat?

Om det skulle visa sig, att partiledarna för Sveriges största politiska partier är kontrollerade av kinesiska kommunistpartiet CCP, genom sin bakgrund inom och sitt medlemskap i WEF – World Economic Forum, har SÄPO då misslyckats med sitt uppdrag?

Eller skall inte SÄPO reagera, om främmande makt – som vill upplösa Sverige som stat till förmån för en enda global kommunistisk stat, infiltrerat de ledande politiska partierna i Sverige?

Att Socialdemokraternas och Moderaternas partier infiltrerats av WEF, är inte längre någon hemlighet.

https://www.weforum.org/people/magdalena-andersson

https://www.weforum.org/people/ulf-kristersson

Hur många fler av Sveriges och EU:s politiker och företagsledare är fullvärdiga medlemmar eller ”associates” eller ”hang-arounds” till WEF – World Economic Forum – som kontrolleras av kinesiska kommunistpartiet?

Källor:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.