10 december 2023

BRIST, BRIST, BRIST – FÖRSÖKER MEDIA SKAPA PANIK?

Utöver att media nu även skapar panik hos sig själva genom att rapportera om ”brist på lokala MP-företrädare” och ”brist på mångfald” – då vanligt folk omöjligen kan uppleva det som ett problem, har de på bara några dagar rapporterat om ytterligare brister:

– Stor brist på vinterdäck

– Brist på el

– Senapsbrist

– Blodbrist

– Brist på renkött

– Brist på mat – ”risk för dödlig kris”

– Akut vattenbrist

– Brist på sjöräddare

– Brist på sjömän

– Brist på komponenter

– Brist på personal

– Brist på vaccin mot apkoppor

– Brist på vårdplatser

– Brist på vapen och ammunition

– Global brist på fiberkablar

– Brist på lärare

– Risk för brist på dricksvatten

– Brist på covid-test

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.