8 december 2023

KAN DET BLI DUMMARE INNAN FOLKET VAKNAR UPP?

USA:s president Joe Biden, som är dubbelinjicerad, bär dubbla ansiktsmasker och dessutom tagit två ”boosters” – inte de dagliga inkontinensskydden han sannolikt bär, utan mRNA-preparat, testades den 21 juli 2022 positivt för convid-19.

Efter beskedet, isolerade han sig och påbörjade behandling med ännu ett magiskt elixir, Pfixers Paxlovid – som uppges vara en antiviral tablett. Paxlovid fick nödgodkännande av FDA i december förra året 

Den 27 juli testades han negativt för convid-19 och avbröt sin karantän.

MEN, redan den 30 juli, testades han positivt IGEN för convid-19 och återupptog strikt karantän.

Detta trots att de så kallade oberoende ”fact-checkers”, inklusive Sveriges egen desinformationsmyndighet – Folkohälsomyndigheten – slagit fast att injektionerna skyddar mot smitta.

Likt de flesta, injicerade som icke injicerade, rapporteras presidenten inte uppvisa några symptom.

”President Joe Biden tested positive for Covid-19 once again after consecutive days of testing negative for the virus, his physician said.

Biden is experiencing no new symptoms and “continues to feel quite well,” Dr. Kevin O’Connor said in a memo shared by the White House.

But he will nevertheless “reinitiate strict isolation procedures,” the presidential physician wrote.”

Vita huset egen läkare, Kevin O’Connor, ”noterade att ”en liten andel av” patienter som behandlar Covid-19 med Paxlovid sannolikt kommer att drabbas av så kallad ”boomerang Covid-positivitet” – där de verkar återhämta sig från sjukdomen innan de blir sjuka igen. I Bidens fall har presidenten ”inte upplevt några återkommande symptom och fortsätter att må ganska bra”, skrev O’Connor.

Vita husets coronavirus-tsar Dr Anthony Fauci drabbades också av en sådan återinfektion när han behandlade sitt fall av Covid-19 med Paxlovid i maj.

Efter sitt negativa test tidigare i veckan beskrev Biden Paxlovid som en ”game changer” i kampen mot Covid-19 och uppmanade amerikaner att skaffa piller från apotek runt om i landet.”

Se även:

Och varför inte – en tweet från Kanadas diktator Justin Trudeau, som är trippelinjicerad och maskbärande och trots det fått covid hela två gånger på en period kortare än 6 månader.

Källor:

https://www.cnbc.com/2022/07/21/president-biden-tests-positive-for-covid-19.html

https://www.cnbc.com/2022/07/27/president-biden-tests-negative-for-covid-and-will-end-strict-quarantine.html

https://www.cnbc.com/2022/07/30/biden-tests-positive-for-covid-again-will-restart-isolation-despite-no-new-symptoms.html

https://www.rt.com/news/559914-biden-covid-again/

https://eu.usatoday.com/story/news/factcheck/2021/11/17/fact-check-covid-19-vaccines-protect-against-infection-transmission/6403678001/

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2021/oktober/vaccination-av-vuxna-och-ungdomar-mot-covid-19-skyddar-aven-barn-och-unga/

https://dailyhive.com/vancouver/justin-trudeau-covid-second-time

2 thoughts on “KAN DET BLI DUMMARE INNAN FOLKET VAKNAR UPP?

  1. Det jag inte riktigt begriper är varför ”världsledare” fortfarande hävdar att vax är effektiva och säkra fast ändå går ut med att de fått convid !?
    Kan det vara så enkelt att de bäddar för ytterligare tvångsvaxande ?

  2. Ja, det verkar onekligen obegripligt. Det förefaller som att cirkusen kommer att köra igång i höst igen.

    De som bestämmer gör verkligen sitt yttersta för att genom ökad skuldsättning, brister, avbefolkning, krig och kaos i allmänhet, krascha det nuvarande samhället så att de kan införa den 4:e industriella revolutionen/the Great Reset/the Green Revolution osv. Kanske de också då kör på med extra mycket restriktioner, digitalt pass med ransonering av livsmedel och drivmedel, kontroll av koldioxidanvändning, internet access med mera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.