10 december 2023

ÄNNU EN STUDIE VISAR ATT INJICERADE SPRIDER SMITTA MER

Enligt en ny studie, ”Duration of Shedding of Culturable Virus in SARS-CoV-2 Omicron (BA.1) Infection”, publicerad 2022-07-21 i The New England Journal of Medicine, är dubbelinjicerade och trippelinjicerade smittobärare under en längre tid än icke injicerade.

Dubbelinjicerade och trippelinjicerade sprider därigenom smitta i högre utsträckning än icke injicerade – tvärtemot vad diverse myndigheter har gjort gällande.

Inom de första 10 dagarna, efter att ha smittats av viruset, var 68.75% av de ovaccinerade försökspersonerna inte längre smittsamma. Däremot var bara 29.72% av de vaccinerade och 38.46% av de trippelinjicerade inte längre smittsamma.

Femton dagar in i studien, krympte skillnaden. Då var 93.75% och 92.31% av ovaccinerade respektive trippelinjicerade personer inte längre smittsamma; dock var bara 78.38% av de dubbelinjicerade inte smittsamma.

Region Dalarnas ordförande Ulf Berg (m) – som gav injektionstvånget ett ansikte i Sverige, har således inte bara, enligt min mening, begått grova övergrepp på sin personal och vida överträtt sina befogenheter, utan även med största sannolikhet ökat smittspridningen.

Givetvis gäller detta också alla andra regioner som agerat på liknande sätt. Ytterst ansvarig är naturligtvis Socialdepartementet med Lena Hallengren i spetsen och Folkhälsomyndigheten.

Se även:

Källor:

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMc2202092

https://www.nejm.org/doi/suppl/10.1056/NEJMc2202092/suppl_file/nejmc2202092_appendix.pdf

One thought on “ÄNNU EN STUDIE VISAR ATT INJICERADE SPRIDER SMITTA MER

  1. Jaa man skriver om nonsens: I våras testade man 600.000 per vecka som högst och hälften 300.000 testade positivt. Nu testar man 21.500 senaste veckan och 27% testade positivt…. dock många tester görs vid vård för andra besvär, op osv… Så kort tester är trams…. MEN från FoHM visas att smittade avlidna har alla varit vaxade numer trots att statistiskt är 15% av 12– år icke vaccinerade….. säger något… antingen är det farligaste numer injektionerna ELLER så fungerar immunitet från genomgången infektion… så nu är det onödigt att vacinera……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.