28 september 2023

HETER DET AVBEFOLKNINGSSAMORDNARE I FOLKMUN?

Läkemedelsindustrins förre chefslobbyist i Bryssel, numera Sveriges ”vaccinsamordnare” – eller avbefolkningssamordnare – som det också kallas i folkmun, Richard Bergström, stationerad i exklusiva Schweiz – sannolikt inte långt från Davos – om jag minns korrekt, lät idag meddela att de nya injektionerna från Pfixer-BioDeath och Mord-RNA – som uppges vara mer effektiva, inte hinner komma fram till höstens kampanj – som drar igång redan den 1 september. 

Sverige kommer inte att få sina sju miljoner doser av de nya ännu mer kraftfulla mRNA-preparaten förrän någon gång i september-oktober.

Huruvida detta beror på att politikerna är oroliga över ett alltför stort bortfall av röster i valet, framgår ej av nyheten.

Det framgår heller ej huruvida de nya injektionerna också kommer att skydda mot elbrist, elpriser på 40 kr per kWh, köld, skyhög inflation, dubbleringar av räntor och livsmedelsbrist.

Rimligt är dock att anta att nya restriktioner kommer att kunna bidra till att kontrollera arga folkmassor, liksom ransoneringskort där besvärliga medborgare helt enkelt får vara utan både resor och mat.

Men, redan den 1/9 erbjuds personer med ökad risk för allvarlig covid-19-sjukdom, inklusive gravida och alla som är 65 år och äldre en påfyllningsdos.

Den som vill slippa oroa sig alltför länge, låter därför med fördel skjuta i sig både denna och de nya kommande preparaten, eller tar hagelbrakaren direkt, om det väldigt är bråttom.

Den nya ”gröna” revolutionens jord har helt enkelt inte plats för mer än 500 miljoner, om man får tro Klaus Schwab – som är ledare för WEF – World Economic Forum och organisationens medlemmar som Magdalena Andersson, Ulf Kristersson, Sanna Marin, Mette Frederiksen, Ursula von der Leyen, Emmanuel Macron, Jacinda Arden, Karl Nehammer, Justin Trudeau och sist – men inte minst – Volodymyr Zelensky – vem hade kunnat tänka sig det?

Dessutom råkar naturligtvis de flesta av jordens politiska och religiösa ledare och rikaste och mäktigaste företagsledare, med flera, också vara medlemmar i den hemliga och mycket exklusiva klubben.

Tänka sig vad konstigt.

https://www.weforum.org/people/magdalena-andersson

https://www.weforum.org/people/ulf-kristersson

https://www.weforum.org/people/sanna-marin

https://www.weforum.org/people/mette-frederiksen

https://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen

https://www.weforum.org/people/emmanuel-macron

https://www.weforum.org/people/jacinda-arden

https://www.weforum.org/people/karl-nehammer

https://www.weforum.org/people/justin-trudeau

https://www.weforum.org/people/volodymyr-zelenskyy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.