28 september 2023

UTGÖR ÄVEN HEMLIGA MÖTEN RISKER FÖR KORRUPTION?

Är det bara viktigt att kartlägga korruption inom kommuner och regioner? Skulle regeringens hemliga möten med vapenoligarker också utgöra ett riskområde värt att kartlägga?

Och varför inte alla hemliga möten som regeringsföreträdare och partiledare har i Davos, och på andra platser, med diverse globala och kriminella organisationer som World Economic Forum, Bilderberggruppen och den Trilaterala Kommissionen?

Det förefaller onekligen handla om många miljarder av skattebetalarnas pengar och om hur de planerar att Sveriges och jordens befolknings framtid skall komma att se ut.

Källor:

https://www.expressen.se/nyheter/regeringen-i-hemligt–nato-mote-i-finland/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.