3 oktober 2023

ÄR DU OCKSÅ ETT BLÅBÄR?

Ska blåbären i din hand symbolisera Moderaterna – då både du och Ulf Kristersson är medlemmar i WEF – World Economic Forum?

Den industriella revolutionen du pratar om, råkar inte alls vara samma ”4:e industriella revolution” – där folket inte ska äga något och den globala eliten ska äga och kontrollera allt och alla – som din och Ulf Kristerssons ledare Klaus Schwab arbetar så idogt och målmedvetet för? 

Och blir det verkligen tiotusentals nya arbetstillfällen den här gången? 

När IT-jätterna fick snudd på nästan gratis el mot att de etablerade sina gigantiska serverhallar, skulle det också ge tiotusentals nya jobb, men det blev bara ett hundratal, i utbyte mot 97% reducering av elräkningarna för Amazons, Googles och Facebooks serverhallar.

Deras elförbrukning motsvarar i och för sig bara den för en stor svensk stad och kan omöjligen tillsammans med den gröna omställningen ha bidragit till de höga elpriserna i vintras eller den kommande vinterns många gånger högre elpriser. Dessutom är 40 kr per kWh eller mer och ett och annat elavbrott orsakat av elbrist under vintern – som Niclas Damsgaard, chefsstrateg på Svenska kraftnät nyligen informerade om, inte särskilt mycket pengar för någon väljare. 40 kr räcker faktiskt inte ens till en pizza och nu i vinter kanske det inte ens räcker till en liter diesel, så ett särskilt högt pris för den gröna klimatomställningen är 40 kronor definitivt inte.

Regeringen fick dessutom bra ”möjligheter” till att ännu styra över vad som skrivs på Facebook, rankas på Google och läggs upp på YouTube med mera. Annars ryker den 97 procentiga rabatten direkt.

Naturligtvis var det bara en tillfällighet att Amazons, Googles och Facebooks grundare och storägare också råka vara medlemmar i WEF. De skulle knappast hjälpa varandra bara för att de råkar vara medlemmar i samma klubb. Då hade deras möten aldrig hållits hemliga.

Att regeringen alltid skyfflat över mångmiljardbelopp av skattebetalarnas pengar till familjen Wallenbergs olika företag och samtidigt har en så fin relation med familjens överhuvud – att de ringer direkt till varandras mobiler, är självklart också en ren slump, liksom att det också bara är en ren tillfällighet att även Jacob Wallenberg är medlem i WEF. 

Vilken vanlig människa av folket har inte vänner inom WEF?

Är du också ett blåbär?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.